Organisation

Ejerforening og Hovedejerforening

Hver ejendom i Kantorvænget har sin ejerforening. Disse er organiseret i en hovedejerforening, hvor hver af de 11 ejerforeninger er repræsenteret med et medlem. Hovedejerforeningen har en valgt formand, kasserer og et bestyrelsesmedlem. Hovedejerforeningen administrerer Kantorvængets fællesarealer: Stamvej, parkeringspladser, fortove, beplantninger, belysning, vaskefaciliteter, legeplads og grønne arealer.

Generalforsamlingen
Generalforsamlingen er den enkelte bloks (ejerforenings) øverste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes en gang om året inden udgangen af april. I blok 11 er vi sædvanligvis gode til at snakke os til rette om tingene og få vedtaget sagerne i enighed. Men ellers træffes der beslutning ved simpelt flertal (med enkelte undtagelser – se Vedtægterne). Hver lejlighed har en stemme pr. enhed i lejlighedens fordelingstal, dvs. stemmevægten står i forhold til lejlighedens størrelse.

Ejerforeningens bestyrelse
Generalforsamlingen vælger en bestyrelse bestående af fem af ejerforeningens medlemmer. På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerer bestyrelsen sig med formand, kasserer, sekretær og to bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen forestår den daglige administration af blokken.